Разберете повече за продукта

Обикновено интеграцията на модула отнема 2-3 дни, в зависимост с каква онлайн платформа ще правим интеграцията.

Модулът е успешно интегриран с едни от най-разпространените онлайн платформи, които се ползват към момента. Става въпрос за Opencart, Prestashop, Wordpress + Woocomerce.

С другите платформи в момента тече разработка на интеграцията.

Разбира се, интегрираме и със системи, които са разработени специално за собствениците им, но в такъв случай процедурата по интеграцията е по-различна. В зависимост от логиката на изработената система ние пригаждаме модула. Разбира се, тогава и цената е различна.

Първите два пакета, които предлагаме са повече за сервизите, които обслужват и правят ремонт на автомобили. При плановете СТАРТ и СТАНДАРТ няма възможност за интеграция с онлайн магазин.

При другите два плана БИЗНЕС и ПРО се позволява интеграция с онлайн магазин. Като план БИЗНЕС е за интеграция с готов онлайн магазин, който вече имате. При план ПРО ние изготвяме изцяло онлайн магазина като интегрираме и модула.

Месечният абонамент включва постоянен технически съпорт с нашите оператори, както и решаване на проблеми, възникнали при работата на нашите услуги, които вие използвате.

Освен това в този абонамент се включва и автоматична актуализация на базата данни. Този абонамент е абсолютно задължителен за всички услуги, които предлагаме, защото модулът е разработен по такъв начин, че той се явява клиент към базата данни, която държи цялата информация за автомобилите и авточастите.

Съответно тя е на наши сървъри, с цел по лесна актуализация и обслужване, ако има нужда. По този начин ние се опитваме да спестим от разхода ви за сървър, защото ресурсите, които са необходими за нея, са огромни.